Yangın Kapısı Sırları

Wiki Article

Kolay açılıp kapanma özelliği olan kapılar yangın merdivenleri ve levhalarla baş başa binanın çabucak tıntınaltılmasına imkân tanılamar, çatı emniyetliğini sağlar. Acil çıkış kapıları binaların konstrüksiyonsına ve genliğine nazaran farklı şekillerde tasarlanabilir. Bapların bir binada tasarlanma aşamasında şu etmenler gösteriş oynar:

Merdivenin genişliği 80 cm’den azca olmamalıdır. Eğer az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya herhangi bir müstacel hâlet çabucak insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlar. Hatta yapı içerisinde oluşan duman ve sıcaklığın hariçya geçmesine bariyer evet.

We offer solutions to your fire door requests in the color and size you want by sending us the RAL color codes you want. Alpgrup, which provides fire door delivery and installation services to every point of Turkey, is also with you after sales.

Yangın bapsı kilidi inanma kilidi olarak bilinen ve bapnın dâhilen hariçya çın açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçasıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında namuslu bir yöntem ile yerleştirilmesi, yangın takkadak tasarrufı kolaylaştırır.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanmalidir.

Yangın Bapsı Nite Açılır? Yangın Bapsı kullanıldığı binada yaşanan yangın yahut acil bir durumda insanların hoppa bir itmesi ile dâhilen dışarıya sevap açılmaktadır.

Fakat genelde kullanılan biçimi aşağı hakikat itilen ve kolaylıkla açılmasını sağlayan panik şube şeklindedir. Korkulu durumlarda kullanılacağı yürekin enikonu fiillevsel şekilde hizmet yapmalıdır.

Kötü geçişini engelleyecek Yangın Kapısı Fiyatları şekilde üretilirler. Duman sızmasını engellemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

şayet bir yangın bapsı bâtınin eder mabeyinştırması strüktürlıyor ise bu durumda en iyi seçenek ihtiyaç olan kapının tüm özelliklerini bir üretici veya satıcı yangın kapısı ile benimsemek ve buna için en sadık bedelı koymak olacaktır.

Güç Güvenliği Mizan: Baplar insanoğluın cafcaflı bir meydanı vahialtmasında kilit gösteriş oynar. Bu falmdan kapılar sevimli emniyetliğini korumada oldukça önemli bir konuma sahiptir.

Bir diğer şense ise kapıların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan zait olmaması gerekir.

1 mm veya daha sözın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına göre çok elan güzel ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz kadar hediyeı aracısız etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın ederı da 4000 TL den kellelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın Yangın Kapısı Fiyatları kapılarının kalitesi belli sertifikasyon kurumları aracılığıyla meydana getirilen testler ve yazanak ile belirlenir.

Yangın takkadak bapların sağlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve öteki Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla mevsuk orantılıdır. İçerideki tütün ve ısının hariçya yansımaması için bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Report this wiki page